University College Nordjylland
Bookmark and Share
Du er her:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her >

Nyhedsbrev fra

Neuropædagogisk Kompetencecenter

Hjørring Seminarium, september 2007

Kære alle

 

Så sker der igen noget på den neuropædagogiske og neuropsykologiske front.

 

Susan Hart besøger Neurokonferencen 2008

Vi er i gang med at planlægge neurokonference 2008, og har virkelige gjort et scoop, idet vi har fået Susan Hart til at komme og holde oplæg til konferencen. Konferencen afholdes, som altid, den sidste uge i marts, i år bliver det torsdag den 27. marts. Der vil på et senere tidspunkt komme program for konferencen.

 

Som nogle af jer sikkert har set afholdes der konference den 21. september 2007 i Vejgaardhallen, hvor der vil blive sat fokus på neuropædagogikken i demensomsorgen. Der er stadigvæk ledige pladser. Programmet kan læses på www.cvunord.dk. Bemærk at det kun koster 200,00 kr. at deltage i konferencen inkl. fuld forplejning.

 

Efteruddannelsen er blevet et kompetencegivende forløb

I den sidste mail gjorde jeg opmærksom på, at der er sket en ændring i forbindelse med vores specialpædagogiske efteruddannelse i neuropædagogik og neuropsykologi. Forløbet er blevet et kompetencegivende forløb under Voksenunderviseruddannelsen, hvilket betyder at uddannelsen udløser 20 ECTS point.

 

Derudover kan der søges SVU, hvilket svare til højeste dagpengesats.


Hvis man ønsker at ansøge om SVU i forbindelse med efteruddannelsen, skal ansøgningen være os i hænde inden efteruddannelse påbegyndes. Spørgsmål vedrørende dette rettes til Kirsten Larsen 9623-2400 eller mailes til kirsten.larsen12@skolekom.dk

 

Den nye mulighed for at søge SVU har betydet, at hold 11, som vi startede op i uge 35 2007, var så booket at en del står på venteliste. Vi overvejer, at starte et nyt hold op i ugerne 44 og 51 2007 og 9 og 17 2008. Der er desværre ikke nok tilmeldte endnu, men hvis det har interesse skal du kontakte Kirsten så hurtig som muligt. Sidste ansøgningsfrist er den 5. oktober. Hvis der bliver nok deltagere til et hold, vil de som står på venteliste få besked efter den 5. oktober.


Efter planen afvikles hold 12 i ugerne 10, 19, 34 og 41 2008, uanset om vi starter et ekstra hold op her i efteråret.

 

Suppleringsmodul med fokus på implementering af neuropædagogikken

Flere af jer har kontaktet mig i forbindelse med suppleringsmodulet, hvor der arbejdes med fokus på implementeringen af neuropædagogikken med udgangspunkt i coaching. Modulet afvikles i ugerne 7 og 15 2008. Det fremgår ikke af vores beskrivelse, hvornår der er ansøgningsfrist. Ansøgningsfristen er 15. januar, men vi har allerede nu en del tilmeldinger, så få blot jeres tilmelding sendt af sted.

 

Husk der også til suppleringsmodulet kan søges SVU og gennemførsel giver 10 ECTS point. Prisen er 7.100.00 kr. inkl. forplejning. Her kan I også kontakte Kirsten, hvis I har spørgsmål.

 

Vi har fået en del henvendelser vedrørende konsulentbistand i forbindelse med implementeringen af neuropædagogikken. Vi har været involveret i flere forløb, hvor enten Inger eller jeg, eller os begge, har været ude i praksis efter endt efteruddannelse, for at yde konsulentbistand til implementeringen. Den model, der har haft størst effekt på implementeringen er, at vi er kommet med 2-3 måneders mellemrum.


Hvis I ønsker at høre nærmere om konsulentydelsen vedrørende form og pris, er I meget velkomne til at ringe til mig på 9623-2400 eller maile til mig, så kan vi altid finde frem til den aftale, der passer netop til jeres behov.

 

Gensyn med tidligere deltagere

En anden ting vi er i gang med er, at planlægge nogle opsamlingsdage/erfa dage, hvor tidligere deltagere på specialpædagogisk efteruddannelse i neuropædagogik og neuropsykologi har mulighed for at mødes, og sammen med Inger og jeg få drøftet neuropædagogiske og neuropsykologiske problematikker, samt blive opdateret på ny viden indenfor feltet. Dette vil blive planlagt i efteråret, med opstart i 2008.

 

Efteruddannelsen kommer til Sjælland

Som noget helt nyt skal vi nu i gang med at udbyde vores Specialpædagogiske Efteruddannelse i neuropædagogik og neuropsykologi på Sjælland. Vi starter et forløb op i Hillerød i uge 40, så det bliver spændende at se, hvad sjællænderne siger til vores efteruddannelse.

 

 

Dette var vist alt for denne gang. Hvis I har noget på hjertet eller hjernen, er I altid velkomne til at kontakte mig.

 

Mange hilsner

 

Anni Mortensen
Hjørring Seminarium/CVU Nordjylland
TLF. 9623-2400
Anni.mortensen1@skolekom.dk
 

Neuropædagogisk Kompetencecenter | Skolevangen 45 | 9800 Hjørring | 72 69 04 55 | kal@ucn.dk